ONE STEP CrystaLac

ONE STEP CrystaLac - géllakk

Alap - és fényzselét nem igénylő egy lépéses géllakk.
Tartóssága kb. 2 hét.

CN Tipp: Ha 3 Step CrystaLac-kal megegyező tartósságot szeretnél elérni, használj Compact Base Gel alapozózselét!

Image

3STEP Crystalac

3 STEP (klasszikus) CrystaLac szín,
azonos színű üvegben.
Hogy vendéged már a tégelyt megpillantva megtalálja kedvenc árnyalatát.

A tartósabb profi megoldás - 3 hét tartósság

Image

Hypnotic gel&lac

Image

A legizgalmasabb és legújabb fejlesztéseket követő Hypnotic Gel&Lac termékcsalád első pillantásra elbűvöl mindenkit színazonos üvegeivel. Hogyan épül fel a termékcsalád? Először is használd a Hypnotic Bond-ot, melyet kifejezetten a Hypnotic Gel&Lac színekhez ajánlunk, majd vigyél fel 2 réteg színt a körömre és végül zárd Hypnotic Top-pal. Természetesen a rétegeket mindig köttesd lámpában. Végeredményként 3 hétig tartós géllakkot kapsz, gyönyörű színekben.

És hogy miért válaszd a Hyponotic géllakkot?

Mert több, mint 3 hétig tartós körmöket készíthetsz vele, így biztos a siker!
Ha Hypnotic Bondot és Hypnotic Top-ot használsz, könnyű lesz a géllakk oldása!
Csíkozásmentesen kenhető és nem kopik!

GELFLOW HÁROMFÁZISÚ GEL&LAC

A GelFlow géllakk termékcsalád a MarilyNails legnépszerűbb eladási zászlóvivője. Magas minőségű pigmentációjánál fogva a színek teltek, kiváló fedőképességűek és pompás színkombinációban kápráztatnak el mindenkit. A trendszínek mellett megtalálhatók a klasszikus színek is, így nincs olyan vendég, aki ne tudná kiválasztani az épp aktuális kedvencét.

Ez a három fázisú géllakk azért is olyan népszerű a klasszikus manikűrözést - gél lakkozást kedvelők között, mert a biztos tapadást egy alapozógél, majd a fedést pedig egy fényzselé adja. Így képez a felhordott rétegek együttese egy megbonthatatlan egységet, s szolgálja ki a legkényesebb ízlésű vendégeket is, akár 3 héten át. A dekor színek mellett csodálatos glitteres és selyemfényű változatok is hamar a kedvenceid közé férkőznek.

Kötési ideje UV lámpában 3 perc, LED lámpában 1 perc.

Image

GELONE EGYFÁZISÚ GEL&LAC

Image

Ragyogó színek, káprázatos összhatású, egyfázisú gél lakk.

A szivárvány minden színének összes árnyalata a tiéd lehet a csodálatos színélénkségű GelOne egyfázisú géllakkokkal. A dekor színeken túl csillámos effektek ragyogtatják meg a GelOne viselőjét, így ezek azok a gél lakkok, amiket egyszerűen mindenki imád. Az árnyalatok, melyek minden stílusigényt kielégítenek, egyediek, s a felsőkategóriájú, magas minőségű pigmentjei biztosítják a viselőjét arról, hogy körmeire a legjobbat választotta. Ezek a színek nem fakulnak egy trópusi nyaraláson sem, az extra napfényt és a szoláriumimádókat is egyaránt kiszolgálják. Az egyfázisú formulának köszönhetően, oldószerrel könnyedén eltávolítható. Könnyű igénybevétel esetén nem szükséges fényzselézni sem, hiszen a GelOne fixálásmentesen köt.

Kötési ideje UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc.

CND SHELLAC

A CND Shellac rendszer használatával olyan hatást érsz el, mint semmilyen más márkával. A rendszer kulcs elemei a CND Shellac Base Coat alaplakk, a Color Coat színes lakk, Top Coat fedőlakk és CND LED lámpa.
Sem az előkészítés, sem az eltávolítás során nem kell reszelni és bufizni, így a természetes körmök nem vékonyodnak el. Készíts hetekig fényes körmöket a természetes köröm sérülése nélkül!
 
 
Image