CND Vinylux

Körömbarát, hiszen nem kell megreszelned és bufiznod a körmöket. Így nem vékonyodik el a természetes körmöd.
7 napig tartós, zselé fényű körmöket készíthetsz a CND Vinylux tartós körömlakkokkal.
Ápoló összetevőket tartalmaz. A továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket.
Gyors, mert 8 és fél perc alatt szárad levegőre és akár 4x tartósabb a hagyományos körömlakkokhoz képest.
Felviteléhez elég CND ScrubFresh körömfelület tisztítóval zsírtalanítani, majd felvinni két réteg színes és egy réteg fedőlakkot.
Ergonomikus, lekerekített a CND Vinylux tartós körömlakk ecsete a könnyebb, precízebb használathoz és a tökéletes fedés eléréséhez.
Image

Crystal Nails körömlakkok

A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében CSÍKOZÁS- ÉS FOLTMENTESEN, egyenletesen, könnyedén kenhető. Ugyanezt a célt szolgálja a 440 szálas finom ecset és a kézreálló, egyedien bordázott ezüst kupak.
A körömlakk hosszan tartó (ún. long lasting) formulájának köszönhetően maximális kopásállósággal rendelkezik, melynek következményeképp az egyedi, pezsgő színek akár 5 napig is elégedetté teszik vendégeidet.

A kecses, szemet vonzó üvegekbe dekor-, irizáló gyémántporos, francia-, hologramos, folyékony kristályos és az új króm színek kerültek. Manikűrözésnél a termék proteinnel erősíti a vendég körmeit.

BRILLBIRD BŐRTÁPLÁLÓ OLAJOK

A BrillBird cuticle olajok nem csak hidratálnak, de intenzív illatuknak köszönhetően a vendégek kezei órákig illatozni fognak.
Körömerősítő kúránál esténként a bőrbe kell masszírozni, utolsó kézmosást követően. Műköröm készítésnél a vegyi anyagokat semlegesíti. 
A körömbőrt puhító, finomító tápláló olaj, mely a növekedési zónába felszívódva még műköröm alatt is táplálja a saját körmöt.
 
 
Image

Ápoló paraffinok

Image
A meleg paraffinos ápolás jótékony hatással van a bőrre, az ízületekre, a körmökre.

Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását.

 

MOYRA körömlakkok

Lenyűgöző árnyalatú, Moyra körömlakkok.

Különleges gyöngyszemek a tengernyi árnyalatból, élénk színükkel vidámságot hoznak a mindennapokba!
Image

CND KÉZ ÉS TESTÁPOLÓ TERMÉKEK

Image
Mélyen hidratáló, bársonyos testápoló, amely alapvető hidratáltságot biztosít a bőrnek, miközben testre szabott, aromás wellness élményt nyújt.
Gyorsan felszívódik és bársonyos bőrt hagy maga után.
Nyugtatja a száraz bőrt.
Helyre állítja a bőr nedvességtartalmát.
Egyedi, hosszan tartó illat.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.