SmartGummy Base & Builder gel

Smart: mert okos, magától a helyére kúszik, besimul a felületbe

Gummy: mert rugalmas, gumis

Base&Builder: mert alapozhatsz, saját körmöt betölthetsz vele, C-ívet alakíthatsz ki, de hosszú körmöt ne ezzel építs sablonon, arra használd az ecsetes építőzseléink közül a Compact termékcsaládot, az Elasty Hardener Gel-t, vagy a Sens base&builder termékcsaládot.

Új, innovatív állagú Base Gel, melyet rendkívül könnyű teríthetőség, magasfokú rugalmasság és erőteljes tapadás jellemez. A sima felület kialakítása gyerekjáték, mert az anyag kis segítséggel könnyen kisimul és hamar eltűnnek felületéről az egyenetlenségek.

A kívánt ívet jól tartja, mindeközben nem folyik meg könnyen a sánc irányába, ezáltal nagy segítséget nyújt azoknak, akik alapvetően közepesen lágy anyagokkal szeretnék dolgozni. Gyors munkatempót és kevés korrigáló mozdulatot biztosít.

A rugalmassága kiemeli az összes Base Gel közül, ezáltal rendkívül ellenálló, hiszen idomul a természetes köröm mindennemű mozgásához, így az esetleges mechanikai behatásokat is jobban bírja társainál. Tapadása kiemelkedő, a Base Gel-ek tapadási sorrendjének élmezőnyében helyezkedik el.

Köttetés után ragacsos marad a felülete, fedőfénye a Cool Top Gel.

Image

Crystal Nails Átlátszó Építő Zselék

A Crystal Nails alapanyagok ma már egyet jelentenek:

- a csúcsminőséggel

- a kimeríthetetlen választékkal

- csak a Crystal Nails-nél megtalálható fejlesztésekkel

-  körömdivatot diktáló folyamatos megújulással!

Crystal Nails átlátszó építő zselék - rendkívüli megbízhatóság. Különböző sűrűség, erős tapadás, csúcsminőség extra igénybevételekhez is.

XTREME FUSION GEL

Image

Xtreme Fusion Gel.Újgenerációs, nem égető, sűrű, tökéletesen formázható és könnyedén reszelhető hibrid építő anyag. Építéskor a zselé irányíthatósága és a porcelán formázhatóságának időtállósága jellemzi. Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével.

A teljesen újszerű, tubusos kiszerelés tisztább körülményeket és pontosabb adagolást biztosít a munkához.

Gyorsabban lehet vele építeni, mint zselével vagy porcelánnal.
A legnépszerűbb francia színekben: legnépszerűbb színű Cover Pink, ragyogóan fehér Extra White és átlátszó Clear színekben.

Crystal Nails rózsaszín építő zselék

Crystal Nails rózsaszín építő zselék.Többféle sűrűség, kiváló fedőképesség, egyedi színválaszték. 
Többféle kiszerelés.
Image

Crystal Nails fehér építő zselék

Crystal Nails vakítóan fehér építő zselék. Többféle sűrűség, könnyű kezelhetőség. Már Xtreme kivitelben is.

 

ROYAL GEL - SZÍNES ZSELÉK

Royal Gel: Fixálásmentes színes zselék egy rétegben

A színes zselék új generációja, az új fejlesztésű ROYAL GEL!
Egy új, kötésgyorsító összetevőnek köszönhetően a benne lévő sokkal több pigmenttel is 2 perc alatt szárazra köt az UV lámpában, fixálás nélkül!
Nem kell második réteg, nem kell fényzselé! Felületi díszítéshez, egy mozdulat festéshez is kiváló.

Image

FUTURE GEL - POLYGEL AKRIL ZSELÉ

A porcelán és a zselé egyesülése egy anyagban.
Miért válaszd a  FUTURE GEL - POLYGEL AKRIL ZSELÉT?
Mert nem éget, nincs szaga, nem folyik el, bármeddig építheted a körmöt, könnyű vele dolgozni,  LED és  UVLED lámpában gyorsan köt és könnyű reszelni.
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, könnyen és gyorsan dolgozhatsz vele és a végeredményben nem fogsz csalódni.
Image

Brillbird műköröm zselék

Image
Image

Magyarországon a műkörmös szakemberek többsége is a műköröm zselét részesíti előnyben a mindennapi szalonmunka során.
Ennek számtalan oka közül talán a legjelentősebb, hogy míg a zselék egykomponensű, adott állagú műköröm alapanyagok, melyek UV lámpában vagy LED lámpában szilárdulnak meg (a kötési időt külső környezeti tényezők nem befolyásolják), a keverési arányt nem lehet elrontani, míg a kezdő műkörmös szakemberek a porcelán műköröm alapanyagokkal történő munka során bizonytalanok lehetnek a porcelán por és liquid  helyes keverésében. 
A BrillBirdnél többféle állagú, illetve tulajdonságú műköröm zselé között választhatnak a körmösök. Léteznek sűrűbb, extra sűrű és lágyabb állagú zselék. Az ICY Gel  - a BrillBird legújabb átlátszó építő zseléje egyáltalán nem éget, rendkívül alacsony hőképződéssel jár a az UV/LED lámpában történő kötése, így sokak kedvence lett.
Legnépszerűbb építő zselénk továbbá az IRON Gel, mely akár extrém körmök építéséhez is használható, hajlítható műköröm építő zselé.
Zselés műköröm építéshez műszőr ecset használata javasolt, mivel az anyag könnyebben kitörölhető belőle így tovább használható.

Az utóbbi idők legnagyobb innovációját garantáltan az egytlen rétegben is tökéletes fedést biztosító Brush&Go zselék megjelenése jelentette.
Ezek az anyagok az UV lámpa, vagy LED lámpa hatására azonnal fényesre kötnek, nem szükséges a felületüket fixálni, így rendkívül gyorsan lehet velük dolgozni. Nem csak időt, de alapanyagot is tudunk spórolni.
Ezeket a Brush&Go zseléket rendkívül sokrétűen is fel tudjuk használni. Tökéletesen alkalmasak francia vég elkészítésére, a teljes köröm színnel borítására, de díszítések elkészítéséhez is tökéletesen alkalmasak. 
A BrillBird színes műköröm zseléi között mindenki könnyedén megtalálhatja a neki tetsző árnyalatot, hatást, a rendkívül széles választékban.
Color színes zselék mellett Brill - brilliánsok fényében csillogó, Diamond - gyémántfényben szikrázó, Thermo- hőre változó, Magic - sötétben világító zseléket is találhatnak a webáruházban böngésző műköröm kedvelők.

Vision Acrylgel

A MarilyNails márka legújabb zselés termékei megérkeztek: Vision Acrylgel termékcsalád, mely jövőbe tekintő, innovatív szalonmunkát tesz lehetővé.
Könnyen kezelhető akrilzselék tubusos kiszerelésben, a legnépszerűbb színekben.
Egy víztiszta Clear, egy nagyon kellemes melegebb, mélyebb tónusú, jól pigmentált Cover Pink és egy igazán élénk, jól átkötő White verzióban elérhetőek.
Image

MarilyNails műköröm zselék

Image
Átlátszó építő zselék
Illatos Közepes sűrűségű, víztiszta építő zselé, kifejezetten szalonmunkához.
Könnyen kezelhető, remekül hajlítható, sárgulásmentes anyag.

Francia építő zselék
Sűrű, erősen pigmentált, kiválóan hajlítható építő zselék. Könnyen kezelhető. Sűrűségének köszönhetően egyáltalán nem folyik el, szépen eldolgozható.

Színes műköröm zselék
Ezeket a szuper élénk színű zseléket 1 vagy 2 vékony rétegben használd, attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Gyönyörű, élénk árnyalatok, csak a fantáziád szabhat határt.