ASZTALI LÁMPÁK, IZZÓK

Image
Asztali lámpák, izzók ismertető
Crystal Nails lámpák. Műkörmös lámpa típusok különböző teljesítménnyel, 1 év Crysal garanciával, a gépek szervizeléséhez saját műhellyel rendelkezünk. Fénycső, izzó minden lámpatípushoz.
Könnyen állítóható erősen világító asztali lámpák a Brillbird-től, mely a legmodernebb LED technológiával valóban kíméli a szemet, azonban a zseléket, Gel&Lac-okat egyáltalán nem köti be.
Legmodernebb LED technológia.
Image

MŰKÖRMÖS UV ÉS LED LÁMPÁK

Image
Image
Crystal Nails UV lámpák. Műkörmös UV lámpa típusok különböző teljesítménnyel, 1 év Crysal garanciával, a gépek szervizeléséhez saját műhellyel rendelkezünk. UV fénycső, UV izzó minden lámpatípushoz.
A BrillBird UV lámpa kínálatába megtalálható a rendszeres, napi szintű szalonmunkához és az alkalomszerű, vagy utazásra szánt műkörmös UV lámpák is. Az UV lámpákban minden gél lakk és zselé megköt, a kötési idő táblázat itt található. Az UV lámpák használatához minden lámpához mellékelünk egy használati és karbantartási útmutatót. Két műkörmös lámpánk, az Elegant UV lámpa és a Tunel UV lámpa kombinált lámpaként is használható, ha két UV cső helyére két LED csövet tesztek. A 9W  csövek a Műkörmös UV lámpák menüpontban találhatók.

Műköröm csiszológépek, tartozékok

Image
A Brillbird csiszológépeire jellemző az, elegáns megjelenés, magas minőség, megbízhatóság, szalonmunkára hangolt kialakítás- mindez nagyszerű áron!
Műköröm csiszológép 1 év garanciával a Crystal Nailstől. Megújult termékválaszték, minőség, szerviz háttér.
A csiszológépeket - mint minden gépet nagy igénybevételnél - időnként karban kell tartani: A gép fejének hátsó részét csavard le, majd a felgyülemlett port tisztítsd ki (amennyiben ez problémát okoz, nyugodtan hozd be szervizünkbe). Ha a karbantartást elhanyagolod, a gép eleinte sikító hanggal és felmelegedéssel jelzi a problémát, később maradandó károsodást is szenvedhet.
A MarilyNails első csiszológépe, gondos odaadással fejlesztve és tesztelve Neked. Egyedi pink „pearly” megjelenésével szeretett MyLove UVLED lámpánkhoz igazodik, így nem utolsó sorban egy harmonikus, csajos megjelenést kölcsönöz asztalodnak.

PORELSZÍVÓK

Nagy szívóerővel rendelkező, hatékony, asztalba építhető Brillbird porelszívó készülékek megerősített, vastag porzsákkal a Ti egészségetek védelmében!
A reszelő és csiszológép használata során keletkezett szálló por jelentős részét elnyeli, így megakadályozza annak a tüdőbe jutását.
Image

Paraffingépek

Image
Paraffingépek, melegítők, paraffinok ismertető:
Paraffingépek a Crystal Nailstől 1 év garanciával, mindez kedvező áron.
Modern forma és szín, digitálisan állítható hőmérséklet. Paraffint is többféle illatban találtok Nálunk.